Ryfylkes havner

Velkommen til Ryfylkebassenget. Her er det samlet en del informasjon om uthavner og gjestehavner, samt linker til nyttige ting for oss som liker å ferdes i fritidsbåt. Jeg håper på å få satt mesteparten av stedene på kartet, med litt info om hver plass og gjerne med bilde. Jeg vil også prøve å få en tydelig oversikt over steder hvor det selges drivstoff på kartet. Dersomm du finner feil, sitter med noen bra bilder, eller kjenner til lokalhistorie om forskjellige havner, eller området rundt, send gjerne dette på e-mail til post@ryfylkebassenget.no.

Har nå lagt inn Facebook login, slik at når du logger inn med Facebook kontoen din, får du opp et lite chat-ikon nede i høyre hjørne. Klikk på ikonet og chatt med andre innloggede brukere.

Det er 4 forskjellige måter å navigere seg fram til en gjestehavn eller en uthavn. Gjør som følger:

  • SØK: Bruk frisøkfeltet øverst i høyre hjørne, eller Gå direkte hit:Søkemotor
  • NAVIGER: Naviger i kartet. Gå til Oversiktskart på menyen. Her kan du zoome og flytte kartet. Ved å klikke på et ikon kan du se bilde og faciliteter, og klikke deg videre til artikkelen om gjestehavnen, ved å klikke på artikkelnavnet under bildet. Kartet kan også vises som satelittbilde.
  • BLA: Gå på f.eks. gjestehavnmenyen og bla deg gjennom artiklene nedover. I bunnen kan du fortsette til neste side.
  • LISTE: Velg artikkel fra listen til venstre på denne siden. Alle artiklene på Ryfylkebassenget.no er listet her.

{youtube}_D9kFID5-Iw{/youtube}

Det gjenstår fortsatt en del arbeid med å få inn alle gjestehavner og spesielt uthavner på Ryfylkebassenget.no, men det jobbes kontinuerlig med saken. Har du en perle av en uthvan å dele, med litt info, plassering og bilde, send gjerne en mail.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *