Jørpeland gjestehavn

{phocamaps view=link|id=5|text=Åpne kart} 

Gjesteplasser: 25
Vinteråpent: Kun strøm
Telefon: 51743044 (Ole Tuntland)
E-Mail: Ole.Tuntland@strand.kommune.no

 

Innerst i Vågen i Jørpeland ligger Jørpelands Brug, et bygg fra 1883. Opprinnelig huset bygningen en møbel- og trevarefabrikk. I dag fungerer stedet som «de frivillige organisasjoners hus». Strand og Jørpeland Speidergruppe, Strand Revylag og Strand Toraderlag har tilholdsted her i dag. Stedet har også eget galleri; Galleri Skjæveland drevet av Stian Heimlund Skjæveland. Jørpeland har ellers kulturbygg med kino, strandpromenade, ulike spisesteder samt golfbane og campingplass.

Strandadagene blir arrangert hvert år første helg i Juni.

Fjellsholmen og Jørpelandsholmen ligger sør utenfor byen, og badeplassen Barkavika ligger rett vest for byen.

Jørpeland Gjestehavn har 20 gjesteplasser, fullt serviceanlegg, og strandpromenade  Gjestehavnen har nærhet til butikker, vinmonopol, bank, post, apotek, ulike spisesteder,  kulturbygg med kino og turistkontor. Flott utgangspunkt til turer i Ryfylke, og buss til Preikestolen fjellstue går fra kaien.

{loadmodule mod_custom,Weather-Jorpeland}

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *