Vikedal Gjestehavn

{phocamaps view=link|id=12|text=Åpne kart}

Gjesteplasser: 40
Vinteråpent: Nei
Dybde: Ca. 1,5m ved flytebrygge
Kontakt: Bastian Reimers
Telefon: 948 25 189
Web: http://www.vikedal.no
Vikedal Båthamn med sine 200 meter gjestebrygge og servicebygg  med toaletter, dusj og vaskemaskin. 15 oppstillingsplassar for bobiler i båthavna med mulighet for tømminjg av toalett. Sesongen slutter litt tidlig.Vaskerom var avlåstog wifi av, første uka i august. Men et toalett med dusj var fortsatt åpent.
Strømuttak for båter og bobiler, og trådløst nettverk. Det er også muligheter å låne rom med sittegrupper og bord i båthuset. Plassbestilling tlf. 48001283.    Vikedal sentrum er ca 200m unna med butikker, bank og post.
Vikedal er en bygd og et tettsted i Vindafjord kommune i Rogaland. Tettstedet har 457 innbyggere per 1. januar 2014, og ligger på østsiden av Sandeidsfjorden ved utløpet av Vikedalselva. Vikedal ligger omtrent 60 kilometer fra Haugesund, og 50 kilometer fra Sauda. Det er ca. 825 innbyggere i bygda Vikedal. Vikedal har dagligvarehandel, bank, post, pub og vertshus. I sommerhalvåret er det et rikt kulturliv i Vikedal. Vikedal var tidligere egen kommune.
{loadmodule mod_custom,Weather-Vikedal}

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *