Skjoldastraumen Camping

Gjesteplasser: 70meter brygge
Telefon: 52 77 91 96 | 941 72 601
E-mail: sandra.bdsvik@haugnett.no
Web: http://www.s-camping.no

Skjoldastraumen Camping ligger idyllisk til i Skjoldafjorden med egen badestrand. Campingen ligger ca 25 km fra Haugesund og ca 12 km fra Aksdal. Skjoldafjorden byr på gode fiskemuligheter og mange flotte natur opplevelser, og i områdene rundt campingen finner du flere flotte turområder. Campingen ligger nær slusen i Skjoldastraumen. Det er verdt å ta seg en tur gjennom slusen. Det finnes flere steder å dregge der oppe, men det er kun Grinde Camping som har brygge en kan legge til.

På campingplassen er det 90 fast stasjonerte campingvogner hvorav 44 er husvogner, og vi har 6 utleieenheter. Det er flere ledige årsplasser for campingvogn. Det er 20 bobil/vognplasser langs kaianlegget.

Inne på campingplassen finner du et servicebygg med toaletter, dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Campingen kan også tilby solarium, badestrand, lekeplass, trådløst internett og båtutleie. Resepsjonen ligger i sjøhuset..

{youtube}-vFdyXSVvm4{/youtube}

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *