Langøy Friområde

Langøy har 30 meter gjestebrygge med et stort overbygget grillanlegg. Gratis bruk av vannklosett og dusj er et godt argument for å velge Langøy. Anlegget har miljøstasjon m/ kildesortering. Langøy er et flott turområde med merket tursti og mange flotte rasteplasser. Det er også en fin teltemark og aktivitetsmark på Langøy.

Langøy ligger i innløpet til Gandsfjorden, rett nord-øst for Stavanger sentrum, like øst for Hundvåg, mellom Åmøyfjorden og Hidlefjorden. Øy med småkupert område med svabergkyst, knauser, spredte trær og røsslynghei. Øyen er et populært båtutfartsområde. Sammenheng med Lille Langøy-nord. Øyen er bebodd og har gode friluftslivsfasiliteter.

 Turforslag: http://www.ut.no/tur/2.3626/

{gallery}langoy{/gallery}

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *